skip to Main Content
Zotte Gevallen In Kortrijk

De kleine winkel in Kortrijk was bijzonder warm. En warmte kan al eens invloed hebben op de invloed op het verloop van de fotodag. Het feit dat de volgende dag een grote storm het land zou passeren beloofde voor niet veel goeds voor de winkel. We begrijpen dan natuurlijk dat je dan liever geniet van de buitenlucht, nog een uitstapje maakt en geniet van de buitenlucht.

Hoewel de opkomst wat lager dan verwacht was, hebben we ons bijzonder goed geamuseerd tijdens de fotodag. Geen speciale huisdieren, maar wel heel veel enthousiasme en extra veel tijd om tot een mooi resultaat te komen. De reacties waren dan ook zeer positief wanneer we de eerste resultaten onmiddellijk op het scherm toonden.

Zoals in elke winkel nemen we ook even de tijd om van het personeel een groepsfoto te nemen. Meestal gebeurt dat in de fotostudio. De ene keer is dat al wat meer origineel dan de andere. De week voordien in Melle lukte het om de verkopers de kassa te laten inpalmen. “Dat moeten we beter kunnen” dachten ze in Kortrijk waarop spontaan het idee ontstond om een foto te nemen van het personeel op het dak. Een TOP team, letterlijk én figuurlijk!

Het team van Maxi Zoo Kortrijk

Het team van Maxi Zoo Kortrijk

 

 

×Close search
Zoeken