skip to Main Content

Elk half jaar selecteren we uit alle klanten die deelnamen aan de Maxi Zoo fotodagen en na afloop een bestelling plaatste via de website iemand die we extra in de bloemetjes willen zetten. Vorig jaar hielden we tijdens de zomer een eerste fotosessie met Lynn Scheurweg en Loki. Het resultaat van deze mini sessie staat nog steeds online.

Tijdens zo’n privé fotosessie gaat alle aandacht naar je huisdier en uiteraard mag jij dan ook mee op de foto. Tijdens een sessie van minstens een uur hebben we voldoende tijd om de mooiste invalshoeken op te zoeken. We nemen rustig onze tijd zodat zowel jij als je lieverd helemaal op het gemak is. Hier geen stress met andere huisdieren.

 

Voor de tweede gratis fotoshoot die we verloten selecteerden we alle bestellingen die werden geplaatst van 1 juli 2014 tot en met 31 december 2014. We kopieerden alles naar één lange lijst en uit de 734 bestellingen werd via Random.org één bestelnummer geselecteerd: 8457901. Met dit ordernummer bestelde Els Tuijaerts uit Lommel in december een grote afdruk van haar Engelse Cocker op onze rode achtergrond. Een foto die ongetwijfeld een mooie plaats in huis heeft gekregen.

Ben jij Els? Neem contact met ons op via onderstaande knop zodat we uw gratis fotoshoot kunnen inplannen.


Fotosessie met jouw huisdier?

Wie wil geen mooie foto’s van zijn of haar huisdier? Dat hoeft niet noodzakelijk in een studio door te gaan, maar dat kan ook bij je thuis, in het park of tijdens een wandeling in het bos. Tijdens zo’n fotoshoot nemen we alle tijd om je huisdier zo goed mogelijk in beeld te brengen. Geen andere wachtende huisdieren, geen afleiding door vreemde geuren en véél meer ruimte om rond te lopen. Kies de fotograaf die het beste bij jou past en boek een unieke fotoshoot voor jou en jouw huisdier.

[info_box_big large_text=”Unieke fotosessie met jouw huisdier” small_text=”Ter waarde van €125″ button_text=”Boek je fotosessie” url=”http://www.petphoto.be/fotosessie-met-je-huisdier/reservatie.html” target=”_blank” animation=”bounceIn” duration=”2″ delay=”0″ iteration=”0″]
×Close search
Zoeken