skip to Main Content

Op zaterdag 3 oktober en zondag 4 oktober vieren we bij Petphoto Werelddierendag. Terwijl je bij Maxi Zoo terecht kan voor een gratis controle van je huisdier in diverse winkels, kan je bij Petphoto enkele mooie prijzen winnen!

Wat kan je winnen?

  • Een waardebon van €25 te gebruiken in een Maxi Zoo winkel naar keuze
  • Een kortingscode van €15 voor jouw fotobestelling op www.petphoto.be

Wat moet je doen?

Op onze websites www.petphoto.be en blog.petphoto.be hebben we 5 “Max” icoontjes verstopt. Zie je zo’n icoon staan, druk erop om een nieuw scherm te openen. Ben je de eerste die zo’n icoontje vindt krijg je een exclusieve kortingscode te zien staan ter waarde van €15 voor jouw fotobestellingen op de Petphoto website. Snel zijn is de boodschap want alleen de eerste persoon die een bestelling afrondt met deze code zal hiervan gebruik kunnen maken! Je weet onmiddellijk of de code nog geldig is wanneer je de kortingscode invult.

Op dezelfde Max pagina staat ook een invulformulier. Vul je gegevens in om kans te maken op een waardebon ter waarde van €25 bij Maxi Zoo. De winnaars worden in de loop van maandag 5 oktober bekend gemaakt.

Hoe kan je Max herkennen?

Max ziet er als volgt uit: max. Het is de eerste ‘O’ uit ons logo. Hij is een super lieve maar nogal ondeugende hond.
Ter info: de naam van de tweede ‘O’ is ‘Zoë’. 😉 Zij is onze geliefde kat die graag véél slaapt.

Hoe lang loopt deze wedstrijd?

De wedstrijd loopt van zaterdag 3 oktober tot en met zondag 4 oktober.

Ik kan Max niet vinden!

We weten het, Max is een hele goede verstopper. Volg ons op Facebook, we zullen er regelmatig nieuwe tips geven waar Max overal verstopt is.

 

Dit bericht heeft 1 reactie

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

×Close search
Zoeken