skip to Main Content

Lore won afgelopen zomer de hoofdprijs met de fotowedstrijd van Sony Belgium naar aanleiding van de lancering van Huisdiergeheimen (The Secret Life of Pets). Deze hilarische animatiefilm over het leventje van de honden Max en Duke, de kat Chloë, het schattige dwergkeeshondje Gidget,en ladykiller Mel was een zomerse hit die veel bezoekers naar de cinema bracht. Een eerste plaats had ze helemaal niet verwacht. Maar een fotoshoot winnen met haar wilde kat Fons, dat baarde haar toch wat zorgen.

Fons is een half wilde kat. Weliswaar welkom binnenshuis. Maar als er vreemde mensen in huis komen, dan is Fons zo snel mogelijk weg.

Bij aankomst bij Lore thuis dook Fons dus pijlsnel weg achter de zetel. Eerst probeerden we Fons de kat nog gewoon te laten worden door wat te spelen en de aandacht te trekken. Niets help en Fons dacht maar aan één ding: ontsnappen!

Een uitdagende fotosessie met Fons

Het beloofde een uitdagende fotosessie te worden!

Gelukkig hebben we met de fotosessies bij Maxi Zoo wel wat ervaring met huisdieren die niet willen meewerken. Maar een wilde kat, die zien we daar meestal niet.

Er was maar één oplossing: Lore zou Fons de hele tijd moeten vasthouden. Het werd dus een fotoshoot met zijn tweeën. Na enkele foto’s binnenshuis kozen we om de fotosessie in de tuin verder te zetten. De heerlijk warme najaarszon was zo uitnodigend! Het zou zonde geweest zijn om niet te profiteren van de leuke hoekjes in de tuin en op het terras.

Het resultaat. Een mooie, mini fotoreeks om in een klein fotoboek te gieten. Foto’s die boven de verwachtingen uitstegen en het bewijs dat met een flinke dosis creativiteit en vertrouwen we veel kunnen bereiken.

Uiteraard hebben we ook veel te danken aan de uitstraling en poseertalenten van Lore. Zonder haar vertrouwen in de fotograaf was het resultaat niet hetzelfde geweest. Dankjewel Lore voor de leuke shoot!

Lore: Ik had een fotoshoot gewonnen en eigenlijk vreesde ik voor het ergste aangezien mijn kat heel snel bang heeft.. Maar zelf met moeilijke dieren lukt het ook! De foto’s zijn geslaagd en ik ben er heel blij mee. Ik raad iedereen een fotoshoot van PetPhoto aan!☺️

Fotograaf: Stijn Swinnen

De film nog niet gezien? Je kan deze nu ook op DVD en Blu-Ray bekijken.

×Close search
Search