skip to Main Content

Zaterdag 21 mei 2016 organiseren Maxi Zoo Belgium en Petphoto een leuke fotodag voor jouw huisdier(en) in de Maxi Zoo te Melle. Hieronder lees je enkele tips om er ook voor jouw huisdier een geslaagde uitstap van te maken. Maak er ook voor jouw een belevenis van, beloon jezelf en je huisdier en je zal het resultaat in de foto’s merken. Zaterdag wordt wellicht de enige zonnige dag van het weekend. Met de verwachte regen op zondag begrijpen we het dat je liever iets anders doet om zoveel mogelijk van de zon te genieten.  Maar wat als je beide kan combineren? Onze tip: start met een fikse wandeling voor je de Maxi Zoo binnenstapt.

Elke fotodag zien we hetzelfde gebeuren. Baasjes nemen de hond mee in de wagen, rijden naar de winkel en komen onmiddellijk in de rij staan aanschuiven. Een drukke fotodag met vele geuren en geluiden is een stresserende uitstap voor jouw huisdier en bereid je dus best goed voor. Geen verrassing dat vele honden vaak helemaal gestresseerd zijn nog voor ze plaats nemen in de fotostudio.

Maak op voorhand een wandeling langs de Schelde

De Maxi Zoo te Melle ligt op wandelafstand van de mooie Schelde. We stippelden een fikse wandeling uit van anderhalf uur om je hond en jezelf op voorhand te belonen. Niets leuker dan een mooie wandeling door de natuur samen met jouw hond. Vanaf de parking van Maxi Zoo wandel je richting het kruispunt en neem je de Heusdenbaan richting Heusden. Net voor het water sla je af richting de Koningsdonkstraat. Daar kan je een lus maken die je langs de oever van de Schelde neemt en vervolgens via een klein wandelpad en de Koningsdonkstraat.

 

Wandeling langs het Vredesmonument te Gentbrugge

Vredesmonument Gentbrugge door door Larrymacphail (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Geniet van het zicht op het imposante Vredesmonument midden in de velden en wandel langs de het kleine kasteel Coninxdonk. Vervolgens keer je via de Heusdenbaan terug richting naar de Maxi Zoo winkel en kan je moe maar tevreden beginnen aan de fotosessie. Vergeet zeker geen koekjes mee te nemen voor onderweg. In de winkel zijn er ook koekjes en een grote kom water om de dorst te lessen! Geniet ervan en tot op de fotodag!

Tip: Maak je liever een kortere wandeling? Parkeer je wagen aan het restaurant Benjarong Thai aan het water. Je kan ook een shortcut nemen en dwars door het Vredesmonument wandelen.

Een kaart van deze wandeling:

×Close search
Zoeken