skip to Main Content
Dierenfotografie Sint-Martens-Latem
Dierenfotografie Sint-Martens-Latem
Dierenfotografie Sint-Martens-Latem
Dierenfotografie Sint-Martens-Latem
Dierenfotografie Sint-Martens-Latem
Dierenfotografie Sint-Martens-Latem
Dierenfotografie Sint-Martens-Latem
Dierenfotografie Sint-Martens-Latem Dierenfotografie Sint-Martens-Latem Dierenfotografie Sint-Martens-Latem Dierenfotografie Sint-Martens-Latem Dierenfotografie Sint-Martens-Latem Dierenfotografie Sint-Martens-Latem

Het was een rustige, niet té drukke fotodag die zaterdag 23 april 2016 te Sint-Martens-Latem. Het was te verwachten dat het aantal bezoekers wat lager zou liggen: de week erna zou een sombere depressie over het land trekken die veel wind, koude en regen beloofde. Deze zaterdag was de laatste dag dat de zon nog scheen. Logisch dat vele huisdieren dan liever kozen voor een fikse wandeling in de omgeving of liever in de tuin werkten in plaats van aan te schuiven voor een fotosessie binnen.

Grote dieren in Sint-Martens-Latem

Dat had voor de vele lieve huisdieren en baasjes die wél langskwamen enkele voordelen. De wachttijd was nooit erg lang en zo konden we aan elk huisdier iets meer tijd schenken. En dat levert altijd mooiere en meer ontspannen foto’s op. Opvallend was het grote aantal grote honden. Onze grote houten podium, die reeds de grootte heeft van een europallet leek zelfs voor enkele grote honden te klein.

En ook de grote pony Conny van de lachende Anke was iets te groot om op het podium te laten staan. Een pony in de winkel: dat zorgt altijd voor de nodige entertainment en hilariteit in de winkel. Je zou je nog kunnen afvragen of we dit onder categorie van ‘huisdieren’ kunnen meerekenen. Maar eerlijk gezegd is het een welgekomen afwisseling voor de vele honden. Speciallekes, daar zijn we wel fan van.

Er kwamen zo nog enkele “speciale gevallen” langs.  Voor de allereerste keer van alle Maxi Zoo fotodagen waren we blij om de twee waterkikkers Ronny en Fons te mogen fotograferen. Amfibieën zien we helaas niet zo vaak in de Maxi Zoo. Met de reflecties van het glas en het troebele water was het niet zo evident, maar fotograaf Stijn vond een mooie oplossing door de kikkers van bovenuit te fotograferen. Een foto die in zwart-wit een echte kunstfoto wordt.

 

Bekijk alle foto’s van de fotodag te Sint-Martens-Latem.

×Close search
Zoeken