Vier Valentijn met drie

Beleef samen mooie momenten met je grote liefdes.

Een Valentijn fotosessie met zijn drieën? Nee, we promoten hier geen mènage-à-trois. Echte dierenliefhebbers weten het als de beste: naast de liefde voor je partner, man of vrouw is de liefde voor je hond minstens even groot.

Je denkt er al langer aan om eens een leuke fotosessie met je partner te houden? Waarom niet direct je hond meenemen? Voor ons is het de logica zelve! Voor jou ook?

Valentijn fotoshoot met je hond én partner

Reserveer nu je plaats voor een pure LOVE fotoreportage en beleef binnenkort een liefdevolle fotoreportage voor een koppel samen met één of meerdere honden (of andere dieren). Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt!

Een LOVE fotoshoot hoeft niet noodzakelijk op 14 februari door te gaan. Je kan perfect een andere dag reserveren om deze te laten doorgaan. Al zal je bij je partner wellicht wel extra bonuspunten ontvangen wanneer je het op Valentijn kan laten doorgaan.

Logischerwijs is het aantal fotoshoots dat we op eenzelfde dag kunnen doen beperkt. Op dit moment hebben we nog enkele beschikbare plaatsen voor een fotosessie op 14 februari. Dit kan zowel bij u thuis als in onze fotostudio in de omgeving van Mechelen.

Fotoboek om een jaar lang na te genieten

Een fotoboek met een selectie van de allermooiste foto’s kan een jaar lang op jouw koffietafel liggen. Jouw prachtige foto’s komen helemaal tot zijn recht in een schitterend en uniek foto album. Helemaal op maat gemaakt met enkel de beelden die JULLIE goed vinden.

BONUS: reserveer een foto album en ontvang alle foto’s die in het album verschijnen in digitaal formaat. Inbegrepen in de prijs!

Reserveer je fotosessie

Reservatie fotosessie (online betaling)

Heb je een actie code ontvangen?

Totaal: €150,00

Reservatie fotosessie (betaling via overschrijving)

Reservatie fotosessie - Step 1 of 3
(indien meerdere: vul ze allemaal in)

Cadeaubon

Cadeaubon ontvangen? Reserveer je fotosessie via dit formulier of stuur een mail om je fotosessie in te plannen.

Wil je een cadeaubon geven? Bestel een cadeaubon voor een fotosessie met huisdier.

Bos, strand, je eigen tuin? Je dierenfotograaf is mobiel!

Op de rug van je paard door de velden kuieren, met je hond ravotten in de tuin, je streepjeskat knuffelen in de zetel, … Jij en je huisdier delen vast een lievelingsplek. Laat je huisdierenfotograaf gerust tot daar komen, dan levert jou dat spontane beelden op in je eigen omgeving. Zie je liever een neutrale achtergrond? Dan ben je welkom in de PetPhoto fotostudio.

Onze dierenfotografen komen zonder probleem tot bij jouw thuis. We zijn beschikbaar over gans België en het zuiden van Nederland.

Huisdierenfotografie door ervaren professionals

Is huisdierenfotografie een stiel apart? Absoluut! Een dier blijft niet zomaar stilzitten. En lacht niet als je ‘cheese’ zegt. Gelukkig weten de huisdierenfotografen van PetPhoto je troetel (en jou) perfect gerust te stellen. Ze zijn zelf grote dierenvrienden. Ze kennen het fotografievak al jaren en werkten mee aan talloze dierenshoots voor Maxi Zoo en andere bedrijven.