skip to Main Content

De dag voor Valentijn. Maxi Zoo Genk werd in één liefdevolle winkel geschapen. We zagen niet alleen vele lieve en schattige dieren. De baasjes toonden heel veel liefde voor elkaar en hun grootste liefde en meest dierbare vrienden. Het is altijd aangenaam om te kunnen fotograferen rond een bepaald thema en Valentijn is zonder twijfel één van de meest dierbare fotomomenten van het jaar. Buiten was het bitter koud en was het echt een guur en onaangenaam rotweer. Maar binnen in de winkel rees de temperatuur naar ongeziene temperaturen. We willen alle dapperen héél erg bedanken om toch door dit barre weer naar de winkel te komen!

Onze fotografe Frie was vol met passie om alle mooie koppels en lieve huisdieren te fotograferen. Voor de gelegenheid van Valentijn hadden we enkele accessoires mee om mee te fotograferen: het woord LOVE in grote letters en een groot rood hart. Jullie enthousiasme was hartverwarmend om samen hiermee op de foto te gaan. Aangezien we dit niet in elke winkel doen, levert dit eens te meer unieke foto’s op!

Liefdevolle fotosessie met jouw huisdier?

Wil jij ook een fotosessie vol met liefde samen met jouw huisdier? Je kan ons ook boeken voor een privé fotosessie in de studio of bij jou in de buurt.

Bekijk alle foto’s uit Genk

×Close search
Zoeken