skip to Main Content

Toen Sam met zijn kat Sky een tijdje geleden naar de Maxi Zoo fotodag te Mechelen kwam had hij dat bezoek wellicht helemaal anders voorgesteld. Sam had erg uitgekeken naar de fotosessie. Samen op de foto met Sky, het zou geen makkelijke opdracht worden.

Het werd zelfs een onmogelijke opdracht.

Nadat Heidi van Penelope net ervoor was gefotografeerd was bleek Sky een grote schrik te hebben opgelopen. Amper geïnstalleerd in de fotostudio vluchtte de poes als een bliksemschicht weg…

Het kostte man en macht om de kat te pakken te kregen. Verscholen onder de winkelrekken. Het was de heldhaftige winkelmanager Marleen die de bange kat te pakken kreeg. Ze hield er wel een ferme schram op haar arm aan over.

Helaas geen geluk voor Sam. Sky was helemaal in stress dat verder fotograferen onmogelijk was. Met lege handen, zonder foto naar huis.

En dat vinden wij doodzonde. Daarom geven we Sam graag een tweede kans. We geven Sam en Sky een gratis privé fotosessie cadeau. Deze kan in alle rust doorgaan bij hun thuis. Geen stress door andere honden. Veilig in een gekende omgeving.

Ben jij Sam? Neem vliegensvlug contact met ons op om af te spreken: http://www.petphoto.be/contact/

Ben jij niet Sam en Sky maar wil je ook een fotosessie winnen? Dat kan? Het enige wat je moet doen is een bestelling plaatsen op onze website. Per aankoopschijf van €25 heb je recht op één deelname.

Meer info

Win een gratis fotoshoot met jouw huisdier
×Close search
Search