Stijn Swinnen

Stijn Swinnen

Eigenzinnige dierenfoto's

Oprichter en bezieler van Petphoto halverwege de dertig uit Mechelen. Grote voorkeur voor alternatieve of eigenwijze fotosessies maar weet af en toe een echte klassieker te maken.

lees meer
Pat Van Hoorebeke

Pat Van Hoorebeke

Fotograaf

Pat is de grootste entertainer van de groep en bovendien de fotograaf met de meeste ervaring. Hij weet je op minder van een seconde helemaal op je gemak te laten…

lees meer
Frie Moons

Frie Moons

Fotograaf

Frie is voornamelijk actief als portret- en sportfotograaf. Een actieve fotoshoot is dus zeker iets wat ze graag met jouw “huis”dier wil maken, en natuurlijk mag je zelf ook je…

lees meer
Ann Bruynseels

Ann Bruynseels

Fotograaf

De lieve, zachte mama, Ann Bruynseels maakte van zelf blaffen voor honden een handelsmerk. Haar sterke troeven zijn haar geduldige aanpak. Opgeven staat niet in het woordenboek van Ann. Zoekend…

lees meer

Petphoto huisdierfotografen

Maak kennis met het team van fotografen bij Petphoto. Twee vrouwen, twee mannen van diverse leeftijden en met elk een verschillende achtergrond. Zoals je zal merken heeft elke fotograaf zijn eigen stijl en voorkeur. Samen hebben we een gezamenlijke liefde voor huisdieren en fotografie die we samen hebben gebracht onder één noemer: dierenfotografie.

Als huisdierfotograaf weten we het als de beste: het fotograferen van huisdieren is één van de moeilijkste onderwerpen die er bestaat (naast baby’s). Dieren zijn vaak onvoorspelbaar en je hebt niet altijd de touwtjes in handen. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialisatie slagen we er als dierenfotografen wel telkens in om klassevolle en onvergetelijke foto’s van jouw beste vriend te maken.

Ervaren team

Jaarlijks fotograferen we zo’n 5000 huisdieren. Daardoor hebben we als fotograaf heel wat ervaring opgedaan in de omgang met de zeer uiteenlopende karakters  van diverse huisdieren. Samen tellen we 80 jaar ervaring als fotograaf. Niet alleen in het fotograferen van huisdieren, maar we hebben elk een zeer diverse achtergrond.

We weten als ervaren fotograaf ook als beste wat de beste lichtomstandigheden zijn om een sublieme foto van jouw huisdier te kunnen maken. In functie van de gekozen locatie kiezen we het best moment van de dag uit. Zonnig, bewolkt of zelfs regen: elk moment van de dag kan worden benut.

Leer jouw favoriete huisdierfotograaf beter kennen

Wil je meer weten over de achtergrond van elke huisdierfotograaf van het Petphoto team? Klik op de bovenstaande foto en bekijk het profiel van elk. Wie heeft welke voorkeur? Wat is de achtergrond van elke fotograaf? Je vindt er ook een beperkte selectie uit de portfolio zodat je eveneens de stijl van ieder kan leren kennen. Kies de fotograaf uit die jouw het meest aanspreekt en nodig hem of haar uit voor een privé fotosessie bij jouw thuis, in uw buurt of in de studio.

Klik op de bovenstaande foto’s om meer te weten komen over elke fotograaf.