skip to Main Content
Pure Passie In Melle

Zoals aangekondigd was het een aangenaam warme dag wanneer de fotodag in Melle werd georganiseerd. Een kleine winkel, passionele verkopers en een kleine fotostudio: de temperaturen liepen hoog op. Wilde de hond al even niet meewerken of moest hij/zij op het kleine podium worden opgetild begonnen de zweetdruppels al snel te vloeien. Het voelde af en toe aan of we in de sauna stonden te fotograferen. De fotostudio was voor deze editie erg klein en dat maakte het niet altijd zo makkelijk om grote dieren volledig in beeld te krijgen.

Lieve Lisa, medewerkster in de winkel kenden we nog van afgelopen jaar in Gent toen ze één van haar paarden ook al naar de winkel liet brengen. Dit jaar vorderde ze de papa op om haar spierwitte paard Baileys in de fotostudio te laten poseren. Het podium werd snel gedemonteerd maar het was snel duidelijk dat het quasi onmogelijk was om Baileys volledig in beeld te brengen. Maar de close-up was een voltreffer!

De namiddag was opvallend rustig. Dat gaf ons de kans om bij sommige fotogenieke huisdieren net iets meer tijd te nemen. Zo konden we ook de kans nemen om deze keer een meer originele groepsfoto te nemen. Voor de afwisseling werd deze aan de kassa genomen. Zeg nu zelf, zo’n jong en dynamisch team, wie wilt daar niet gaan winkelen?

Andere leuke foto’s kan je terugvinden op de winkelpagina.

Maxi Zoo winkelpersoneel in Melle

Maxi Zoo winkelpersoneel in Melle

×Close search
Zoeken