skip to Main Content
Eén En Al Schattigheid
Eén En Al Schattigheid
Eén en al schattigheid
Wie Wilt Er Niet Met Zo'n Lieverd Trouwen
Wie wilt er niet met zo'n lieverd trouwen
Eén En Al Schattigheid Wie Wilt Er Niet Met Zo'n Lieverd Trouwen

‘Zullen we voor superschattig gaan?!’

Dat is vast wat de Amerikaanse bruid Sarah moet gedacht hebben. Zij kwam met het originele idee om voor hun huwelijksfotoreportage de traditionele bloemen achterwege te laten en in te ruilen voor …  Zes koddige puppies, jawel!

Nu was Sarah’s idee niet alleen maar vertederend, met de foto’s wou Sarah bovendien ook een boodschap overbrengen.

De lieverdjes –  vijf Boxer-Coonhound pups en een Pitbull – zijn namelijk niet zomaar enkele puppies bij elkaar.  De schattige Boxer-pups komen uit één en hetzelfde nest. Een achtergelaten nest zonder thuis. Het zijn vijf zusjes met de klinkende namen Martha, Abigail, Dolley, Elizabeth en Louisa. Vernoemd naar de eerste vijf First Ladies van de Verenigde Staten. Ook de acht weken oude Pitbull – Biggie smalls genaamd – is een vondeling uit de straten van Brooklyn, New York.

Adoptiepups in de spotlights

De pups werden opgevangen door de non-profit organisatie ‘Pitties Love Peace’ uit Pennsylvania. Zij geven gevonden pitbulls en hun aanverwanten (Boxer Pitbull Mix)  onderdak tot ze voor hen een nieuw adoptiebaasje vinden. Sarah is zelf een gediplomeerd hondentrainster en maakt deel uit van de organisatie. Toen deze cuties binnenkwamen was ze meteen verkocht en kreeg het idee voor haar fotoreportage vorm. De pups zouden in de kijker staan op haar speciale dag, en zo de nodige aandacht – en misschien wel nieuwe baasjes – krijgen die ze verdienen.

Pure puppy bliss

Ook fotografe Caroline Logan – carolineloganphotography.com  – was meteen wild van dit idee. Als puppyliefhebster keek ze vol ongeduld uit naar deze fotoreportage. En hoewel het fotograferen van de beweeglijke puppies een extra uitdaging met zich meebracht,  zorgden de pups vooral voor een heel ontspannen sfeer. Zo vertelt Caroline zelf:

“Van de normale stress bij het gefotografeerd worden was er nu totaal geen sprake. Door de focus te kunnen verleggen naar de interactie met de pups, voelde iedereen zich veel relaxter. Niemand dacht nog aan ‘wat doe ik met mijn handen’, ‘moet ik lachen of beter niet’,..

En dat toont zich ook in de spontane beelden. Dankzij de puppies zijn de foto’s supernaturel! De pups zorgden echt voor een extra dosis vreugde en hartverwarmende momenten op deze mooie dag. Ze droegen dus zonder twijfel bij tot de adembenemende beelden. Gelukkig bleef ook potentieel ‘puppy drama’ uit, alle jurken en kostuums waren ook na de shoot nog helemaal schoon. Iedereen van de bruidssuite zag er fantastisch uit. Pure puppy bliss. ”

Puppyfoto’s gaan viraal

Sarah en Caroline hadden nooit durven dromen dat ook het internet verliefd zou worden op deze beelden en Sarah’s briljante idee viraal zou gaan.  Haar unieke dag, waarbij dieren in nood mee in de spotlights staan, gaat ondertussen de wereld rond. Maar met zo’n lieve snoetjes is dat natuurlijk helemaal niet zo gek. Ook wij zijn fan!

 

Genoeg geïnspireerd?

Reserveer een fotosessie samen met jouw huisdier

Wij komen bij jouw thuis of spreken af op locatie voor een leuke fotosessie met jouw puppies. Ravotten in het bos? Gezellig luieren in de zetel? Samen maken we er een onvergetelijke ervaring van.

×Close search
Search