Foto's Van 2014, 2015 En 2016 Worden Verwijderd

Wij kunnen het ons nog levendig herinneren: helemaal voorbereid om vele honden en katten te fotograferen. En de allereerste bezoekers van de eerste Maxi Zoo fotodag

…een koppel vissen!

Deze en alle andere foto’s die we in 2014, 2015 en 2016 verdwijnen binnenkort van de bestel website. Profiteer nu en bestel deze foto’s aan de helft van de prijs! 

Laatste kans om je foto’s uit 2016, 2015 of 2014 te bestellen.

De naam van de vissen weten we niet meer en of de visjes na al die tijd nog leven weten we ook niet. Maar we kunnen het ons nog wel levendig herinneren.

Na al die jaren kunnen we er nog altijd goed mee lachen. Het was het jaar 2014. De allereerste locatie: de winkel in Dendermonde. De afgelopen jaren namen we jaarlijks meer dan 25000 foto’s van gemiddeld 5000 huisdieren. Het is een immense massa aan beeldmateriaal van de mooiste, meest exotische en grappigste huisdieren in België. Eigenlijk zouden we er makkelijk een fotoboek mee kunnen vullen.

Ruim 80% van de huisdieren die we tijdens een event fotografeerden zijn honden. 12% katten, 5% konijnen en de rest is een wilde afwisseling van ratten, paarden, pony’s, diverse reptielen, enkele schildpadden, een kip en zelfs een varken. En een stel goudvissen.

Het bijhouden van al deze data vraagt ontzettend veel ruimte. Veel slapende ruimte voor slechts een handvol bezoekers die deze foto’s nu nog bekijken. Laat staan bestellen. De kost om al deze foto’s bij te houden op de server weegt niet op tegen de opbrengst van dit oude foto materiaal.

Maar dat is niet de enige reden. Vanwege de steeds strengere privacy- en data regels opgelegd door Europa zijn we genoodzaakt heel voorzichtig om te springen met de gegevens en foto materiaal dat we bijhouden. Het is logisch dat de foto’s in een galerij komen te staan om deze te kunnen bekijken en bestellen. Maar deze foto’s jaren online aanbieden en bijhouden is een potentieel risico.

Daarom hebben we beslist om alle oude foto’s van diverse events te verwijderen van onze bestel website. We verwijderen de foto’s in diverse fasen:

Tot dan kan je alle foto’s aan de helft van de prijs bestellen. Deze korting wordt automatisch toegepast in de winkelmand. Je hoeft hier niets voor te doen.

En dat is niet alles: bestellingen vanaf 30 euro worden gratis verstuurd. Bovendien maak je bij elke bestelling ook nog eens kans op een gratis privé fotoshoot.

Zoek de foto’s van jouw huisdier terug via onderstaande links: