skip to Main Content

Sinds vandaag werd een nieuw product toegevoegd aan de collectie van mogelijke cadeau’s: de personaliseerbare hondenriem.  Laat binnenkort jouw hond uit in de stad of in het park met een leuke foto op jouw eigen hondenriem. Zowel foto’s genomen tijdens een fotodag of tijdens een persoonlijke mini sessie kunnen worden gebruikt. Je vindt de hondenriem terug onder de categorie “foto cadeau’s“.

Foto editor voor hondenriem

Foto editor voor hondenriem

Naast een eigen foto kan je ook nog extra tekst toevoegen. Zo kan je er ook de naam van jouw huisdier en bijvoorbeeld ook jouw eigen telefoonnummer op laten drukken.  Mocht je je hondenriem dan ergens vergeten komt die zeker terug terecht. Tijdens het bestelproces kan je een editor oproepen welke je toelaat de foto te positioneren zoals gewenst en eventueel tekst toe te voegen en de kleur aan te passen.

De hondenriem is 5 meter lang en is geschikt voor kleine tot middelgrote honden. We raden echter niet aan om deze voor grotere honden met grote trekkracht te gebruiken. Daarvoor raden we sowieso een ander soort riem aan waarvoor je beter een kijkje neemt in een Maxi Zoo winkel in jouw buurt. De hondenriem met oprolbaar systeem is beter geschikt voor kleinere hondenrassen.

Elke hondenriem is uniek dankzij jouw persoonlijke foto. Door het unieke en technisch moeilijke karakter van deze print is deze hondenriem helaas niet erg goedkoop. Daarom kan u genieten van een tijdelijke lanceringskorting. Geniet tot eind april van €10 korting bij aankoop van deze hondenriem. Normale prijs: €80. Lanceringsprijs: €70.  U kan daarvoor de code hieronder gebruiken.

[alert_box type=”success” animation=”swing” duration=”2″ delay=”0″ iteration=”0″]

Lanceringsactie: €10 korting

F3H5-DN4H-BKZN
(geldig tot 30 april 2016)

[/alert_box]

×Close search
Zoeken