skip to Main Content

Hoewel de fotodag pas van start gaat om 10u stond de eerste klant reeds om 9u aan te schuiven om als eerste op de foto te kunnen gaan. En hoewel we voor 10u ook effectief van start gingen stonden er toen ook al enkele huisdieren en baasjes geduldig te wachten om zich te laten fotograferen. Het bleef de hele voormiddag ontzettend druk. We deden ontzettend ons best om de lange wachtrij weg te werken maar er toch voor te zorgen dat iedereen minstens één mooie foto zou kunnen ontvangen. Toch konden we niet verhinderen dat de wachttijd tot op een bepaald moment langer werd dan 1 uur.

Via deze weg willen we jou nogmaals heel erg bedanken voor het geduld. We hopen dat het wachten het waard was en je beloond wordt met een mooie foto afdruk.

Fotograaf Stijn was nog maar net terug van zijn reis van enkele maanden door Zuid-Oost Azië. Wie Petphoto volgt op Instagram heeft al enkele dieren zien passeren die hij daar wist te fotograferen.

Grote diversiteit in mensen en dieren

De fotodag in Merksem leverde een pak foto’s met grote diversiteit op. Blije en fiere baasjes kwamen met kleine en grote huisdieren langs. Niet alleen honden en katten vonden hun weg naar de fotostudio. We namen ook enkele indrukwekkende close-ups van een wurgslang, zagen enkele konijntjes en hamsters passeren en waren nog het meest blij dat zo vele baasjes ook graag mee op de foto wilden gaan. Het resultaat: een mengelmoes van mooie dierenfoto’s en knappe baasjes.

En het is die diversiteit die wij ook meer dan eens willen benadrukken. Iedereen is meer dan welkom in onze fotostudio. Sterker nog: wij zijn een grote voorliefhebbers van afwisseling.  Heb je een slang, vogelspin, een paard, kip of schaap dat je wilt laten fotograferen: kom maar langs! En we hebben het niet alleen over de huisdieren. Maakt niet uit welk land je komt, welke talen je spreekt, welke religie je hebt, arm of rijk… Voor jouw huisdier maakt het geen sikkepit uit. Voor ons ook niet.

Wij kijken alvast uit om je volgend jaar terug te ontmoeten.

Bekijk alle foto’s en huisdieren uit Maxi Zoo Merksem

 

×Close search
Zoeken