skip to Main Content

[info_box]

Fotodag: 11 april 2015
Afhalen foto’s vanaf 25 april 2015

[/info_box]

Zaterdag 11 april begon als een sombere, regenachtige dag in Merksem en omstreken. Maar in de Maxi Zoo winkel van Merksem deed onze topfotograaf Pat de zon schijnen. Uit de ruime omgeving kwam een zeer divers publiek naar de winkel afgezakt. Vele hondenliefhebbers, maar liefst 85% van alle huisdieren waren honden. Van héél kleine beestjes van een paar centimeter groot tot grote honden die het hele podium in beslag in namen. We zijn altijd blij als we enkele ‘speciallekes’ mogen ontvangen. Pat was dan ook zeer opgewekt om een klein lief varkentje te mogen ontvangen. Eentje dat dan ook nog zijn tong uitstak speciaal voor de foto! We hopen dat u net zoals ons de resultaten van deze kleine fotoshoot geslaagd vindt. Pat heeft zijn uiterste best gedaan om het onderste uit de kan te halen en een prachtig portret van uw huisdier of samen met uw huisdier te maken.

U kan uw foto terugvinden tussen de maar liefst 733 foto’s. Het wordt mogelijk eventjes zoeken, maar geniet gerust mee van de andere pareltjes die we speciaal voor u maakten!

[button url=”http://www.petphoto.be/NL/2015/fotodagen-merksem.html” target=”_blank” size=”medium” color=”color”][icon name=”icon-camera”] Bekijk alle foto’s van de fotodagen te Merksem[/button]

×Close search
Zoeken