skip to Main Content
Kleurrijke Dierenfoto’s Uit Hoboken

De fotodag in Hoboken, daar kijken we altijd met veel ongeduld naar uit. Afgelopen was het abnormaal druk en liep de wachttijd aardig op. Gelukkig was het deze editie toch iets kalmer en meer aangenaam voor alle beestjes die over de vloer passeerden.

Zo’n mengelmoes aan dieren die langskomen, dat zorgt voor iedereen toch wel wat stress. Enkelen hadden het dit jaar dan ook goed te pakken. De wegvluchtende kat die zich onder de rekken verstopte, een baasje die niet durfde de storende leiband uit te doen en de hond die zijn terrein afbakende door de poot te heffen tegen het doek. Het maakt er zo’n fotodag niet gemakkelijker op voor de fotograaf.

Gelukkig laat Stijn zich niet snel uit zijn lood slaan. “Ik heb al erger katten gegeseld.” is één van zijn uitspraken (wordt niet altijd door kattenliefhebbers in dank afgenomen 😉 ).

Maar waarom we zo graag in Hoboken fotograferen? Heel simpel: het hele winkelteam en de winkelverantwoordelijke zijn zo lief en behulpzaam. De assistenten altijd gemotvieerd. En jij, jij bent altijd zo warm en enthousiast! De afwisseling van diverse soorten honden en vele kleurrijke baasjes zorgt dat deze dag in één zucht voorbij vliegt.

En dat enthousiasme, dat merk je zonder twijfel in de foto’s.

We hopen dat jij het resultaat ook geslaagd vindt!

PS: nog een reden waarom we hier graag komen: die verse muntthee die je achter de hoek kan krijgen is subliem 🙂

×Close search
Search