skip to Main Content

“Mijn huisdier laten fotograferen tijdens een Maxi Zoo fotodag, zou ik dat wel doen?” We horen vaak dezelfde bezorgde vragen, zelfs van de grootste dierenliefhebbers. Meestal is er een grote onzekerheid en krijgen we dezelfde vragen voorgeschoteld:

  • “Wat als mijn hond niet kan blijven zitten?
  • “Hoe lang duurt een zo’n fotosessie?”
  • “Hoe lang ga ik moeten wachten?”
  • “Mijn hond kan niet met andere dieren om, is dat een probleem?”
  • “Kunnen jullie de leiband weg photoshoppen?”
  •  “Mag ik mee op de foto?”
  • “Neem je een foto alleen van mijn huisdier?”

Vragen die we niet altijd individueel kunnen beantwoorden omdat het van dier tot dier en winkel tot winkel verschillend is. Om je toch een idee te geven hoe een fotodag eruit ziet maakten we deze korte video. Zo krijg je een idee hoe zo’n fotodag er precies uitziet. Als extra bonus geven we je nog enkele voordelen aan een fotosessie tijdens de fotodag bij Maxi Zoo.

1. Het kost je niets

Het kost je enkel je tijd. Het enige wat je moet doen is met je huisdier(en) naar een Maxi Zoo winkel in jouw buurt komen. Afhankelijk van de hoeveelheid dieren kan het zijn dat je eventjes moet aanschuiven. Je hoeft niets te betalen. Helemaal gratis.

2. Een mooie foto samen met je beste vriend

Je hebt ongetwijfeld al tientallen of zelfs honderden foto’s genomen van jouw beste vriend. Deze zijn wellicht niet altijd in de beste omstandigheden genomen. Vaak donker, bewogen en onscherp. Dan weet je ook dat het fotograferen van je huisdier niet echt evident is.

En hoe vaak sta je samen met jouw huisdier op de foto? Petphoto geeft een antwoord op al die problemen. We nemen onze professionele fotostudio mee en zorgen voor de ideale belichting van jouw huisdier. Indien je wenst kan je samen met jouw beste vriend op de foto. Geen selfies met uitgestrekte arm als resultaat maar een top foto die je lang zal koesteren.

3. Omdat jouw huisdier niet blijft leven

Tenzij je een papegaai of schildpad als huisdier hebt is de kans groot dat je eerder afscheid zal moeten nemen van jouw huisdier dan gewenst. De levensverwachting van een huisdier is veel korter dan de mens.

Net daarom is het belangrijk om elk moment te koesteren dat je samen kan zijn en genieten. Wanneer jouw dierbare vriend er niet meer is wil je een mooie herinnering. Wij maken die voor jou.

4. Je krijgt verschillende cadeau’s

Je kan je niet voorstellen wat je allemaal krijgt wanneer je naar de fotodag komt met jouw huisdier voor een fotosessie. Op de dag zelf krijg je een zak vol met lekkers voor jouw huisdier. Daarin vind je ongetwijfeld een welverdiende beloning voor jouw hond, kat of konijn.

Veertien dagen na de fotodag kan je een gratis foto afdruk in dezelfde winkel ophalen om thuis in te kaderen. En als dat nog niet genoeg is ontvang je ook nog eens een code waarmee je een gratis foto kan downloaden op onze website.

5. Ervaren huisdierfotografen

Natuurlijk kan je ook ergens anders jouw huisdier laten fotograferen. We raden het trouwens aan dat je naast een korte, intense fotodag fotosessie minstens één keer de tijd neemt voor een langere en meer ontspannende fotosessie. Dat kunnen wij voor jou doen of zoek een fotograaf in jouw buurt waarvan je weet dat hij of zij mooie foto’s neemt.

Het team van Petphoto fotografen heeft jarenlange ervaring met het fotograferen van huisdieren én personen. We zijn allemaal grote dierenliefhebbers en fotografie is onze grootste passie!

Ga samen met je huisdier op de foto of laat jouw hond, kat, konijn of ander huisdier alleen poseren. Wil jij ook een fotodag meemaken, neem dan een kijkje in de kalender en kom langs tijdens één van de fotodagen in jouw buurt. Eén van onze professionele fotografen ontvangt je met veel plezier en maakt gegarandeerd een foto van jouw huisdier om in te kaderen!

×Close search
Zoeken