skip to Main Content
10 Halloween Outfits Voor Je Hond

Twee maal per jaar laten we het toe om huisdieren in een gek outfit te steken: met carnaval en met Halloween. Met Halloween voor de deur verzamelden we de 10 leukste en meest originele halloween outfits voor jouw hond.

Jouw hond verkleed als een angstaanjagende tarantula of dinosaurus? Of toch liever iets minder angstaanjagend? Onze favorieten zijn het Elvis kostuum en de eeuwige klassieker onder de hondenkostuums: de hilarische hot dog! (Tip: Je kan jezelf ook als hot dog verkleden!)

Maak zelf een outfit

Wil je extra bonus punten verdienen tijdens een Halloween feestje of wandeling? Doe zoals Fabienne: maak een kostuum op maat voor jouw zoon of dochter en maak een bijpassend outfit voor jouw hond. Voor haar zoon maakte ze een super gedetailleerd dracula pak. En Bobientje kreeg een grote zwarte spin op haar rug. Met een beetje handigheid en een goed idee kan je makkelijk zelf aan de slag.

Wie durft het aan om zowel zichzelf als jouw hond als killer clown te verkleden? Wees wel een beetje lief voor de andere mensen, je zou de eerste niet zijn die de grenzen van fatsoen overschrijden en daardoor in de problemen komt.

Vier jij dit jaar ook mee met Halloween?  Neem jij  jouw hond mee op een Halloweenwandeling en laat ons het resultaat zien van de verkleedpartij. Neem een foto en deel het via onze Facebook pagina of op Instagram met de hashtag #petphotobelgium.

Ben je zelf verkleed in hetzelfde outfit?
Dan komen wij langs voor een mini fotosessie!

Tien kant-en-klare halloween kostuums voor jouw hond

Bonus Halloween honden kostuums:

Nadat we onze selectie van 10 favoriete kostuum hadden gemaakt kwamen we deze super hilarische en originele hond-in-haai kostuum tegen. De film Jaws zorgt nog regelmatig voor nachtelijke doodsangsten maar toen we deze zagen kwamen we niet meer bij van het lachen!

Verkleed jouw hond als een wandelende pompoen. Het lijkt ons niet erg gemakkelijk en zeker niet geschikt voor élke hond. Maak van je hond de ster van elke Halloween wandeling!

Pompoen kostuum voor je hond
×Close search
Search