skip to Main Content

Loena en Els namen in 2014 deel aan de Maxi Zoo fotodagen te Lommel. Toen schitterde Loena nog op onze felrode achtergrond, een foto die Els zo mooi vond dus bestelde ze een mooie grote afdruk,om in te kaderen. Els en Loena werden vorig jaar uit de honderden inzendingen uitgekozen als winnaars van een privé fotosessie. Els was in de wolken, nog nooit had ze iets gewonnen vertelde ze ons en nu won ze zo’n mooie en persoonlijke prijs.

De fotosessie ging uiteindelijk in de Lommelse Sahara door. In deze voor ons, verre uithoek van Vlaanderen was het genieten van de pure rust. Voor wie het gebied nog niet kent: het is een prachtig stukje natuurgebied met vele dennenbomen, groot grasvlak en een enorm groot zandstrand. Tijdens de zomer is het hier over de koppen lopen, maar tijdens de herfstperiode is het bijna helemaal verlaten. Begin oktober genoten we van vele prachtige en zonnige dagen. We kozen één van de warmste dagen uit van het najaar uit om de fotoshoot te laten doorgaan. Het was zelfs zo warm dat Stijn (de fotograaf) zijn schoenen uitdeed om in het water te staan om zo een foto te kunnen nemen. Wie hem een beetje kent weet dat dat niet evident is: zelfs in putje van de zomer zal hij zijn schoenen nog niet uitdoen om in de zee te gaan.

Tijdens deze anderhalf uur durende fotosessie namen we ook een kleine camera mee en namen we enkele extra video opnamen. Loena was erg benieuwd en kwam een paar keer nieuwsgierig snuffelen. Toen Stijn zelf begon te blaffen om de aandacht te trekken was Loena even verschoten en grolde ze prompt terug. Dat zorgde voor enkele foto’s met een opgetrokken bovenlip, maar gelukkig was dat snel vergeten zodra ze zich op het strand en in het water kon uitleven. De fotosessie vloog zeer snel voorbij. In zo’n omstandigheden zouden we makkelijk een hele dag kunnen fotograferen. Benieuwd naar de resultaten van deze fotosessie? Bekijk de foto’s in galerij via onderstaande knop.

[button url=”http://my.petphoto.be/lyaj7ilc4kuz” target=”_blank” size=”small” color=”color”][icon name=”icon-camera”] Bekijk de fotogalerij[/button]

[info_box]

Wil je graag ook eens zo’n leuke fotosessie meemaken?
Er zijn twee manieren: Boek een privé fotoshoot met een fotograaf naar keuze. of neem deel aan de wedstrijd en win een gratis fotoshoot.

[/info_box]

This Post Has One Comment

Comments are closed.

×Close search
Search