Stijn Swinnen: eigenzinnige dierenfoto’s

Schrik niet als Stijn blaft, hij wil alleen maar de aandacht van je hond trekken. En blaffende honden bijten niet, zeker niet de rustige Stijn. Hij doet er alles aan opdat jij en je huisdier comfortabel, ontspannen én spontaan voor de lens staan. Poseren vindt hij zelf namelijk ook niet evident.

 

Entertainment troef

Tijdens een fotosessie met Stijn verveel je je nooit. Kruipt hij in een boom of ligt hij plots plat op zijn buik in het gras? Dan weet je dat je interessante perspectieven mag verwachten. “Voor mij is vooral de band tussen het baasje en het huisdier belangrijk”, zegt Stijn. “Zet je graag je konijn op je hoofd? Doen! Ik heb niet liever dan dat mensen gekke dingen uitproberen of uit hun comfortzone stappen. Soms geef ik hen zelfs een duwtje daartoe. Ook meer ongewone huisdieren fotografeer ik graag: vraag gerust je hangbuikzwijn, vogelspin of struisvogel als model.”

Quote:  “Zet je graag je konijn op je hoofd? Doen!”

Zo zoekt Stijn telkens naar nieuwe, originele invalshoeken voor jouw foto’s. En de beelden vertellen in heldere taal hoezeer jij je huisdier koestert.