Petphoto huisdierfotografen

Maak kennis met het team van fotografen bij Petphoto. Elk met een verschillende achtergrond. Zoals je zal merken heeft elke fotograaf zijn eigen stijl en voorkeur. Samen hebben we een gezamenlijke liefde voor huisdieren en fotografie die we samen hebben gebracht onder één noemer: dierenfotografie.

Als huisdierfotograaf weten we het als de beste: het fotograferen van huisdieren is één van de moeilijkste onderwerpen die er bestaat. Dieren zijn vaak onvoorspelbaar en je hebt niet altijd de touwtjes in handen. Dankzij onze jarenlange ervaring en specialisatie slagen we er als dierenfotografen wel telkens in om klassevolle en onvergetelijke foto’s van jouw beste vriend te maken.

Ervaren team

De afgelopen jaren fotografeerde we samen meer dan 10.000 huisdieren. Daardoor hebben we als fotograaf heel wat ervaring opgedaan in de omgang met de zeer uiteenlopende karakters  van diverse huisdieren. 

We weten als ervaren fotograaf ook als beste wat de beste lichtomstandigheden zijn om een sublieme foto van jouw huisdier te kunnen maken. In functie van de gekozen locatie kiezen we het best moment van de dag uit. Zonnig, bewolkt of zelfs regen: elk moment van de dag kan worden benut.

Leer jouw favoriete huisdierfotograaf beter kennen

Wil je meer weten over de achtergrond van elke huisdierfotograaf van het Petphoto team? Klik op de foto en bekijk het profiel van elk. Wie heeft welke voorkeur? Wat is de achtergrond van elke fotograaf? Je vindt er ook een beperkte selectie uit de portfolio zodat je eveneens de stijl van ieder kan leren kennen. Kies de fotograaf uit die jouw het meest aanspreekt en nodig hem of haar uit voor een privé fotosessie bij jouw thuis, in uw buurt of in de studio.