skip to Main Content

Het was bitterkoud die zaterdag 16 januari. De koudste dag van het jaar. Het hele land werd wakker met een dun laagje sneeuw, spekgladde wegen en een ijskoude wind. Onze dierenfotograaf Frie gleed voorzichtig over ijzige wegen vroeg in de ochtend richting Dendermonde. Het was eerder een dag om thuis te blijven en bij het haardvuur te genieten van een warme tas thee of chocomelk. Of gewoon niets doen zonder zich schuldig te voelen.

Vele dappere honden en baasjes vonden toch hun weg tot de warme fotodag te Dendermonde. Opvallende afwezigen waren de poesjes, zij verkozen toch om thuis te blijven in hun warme nestje. Wie wel kwam genoot van het privilege om als eerste plaats te nemen in onze nieuwe fotostudio.

Eerste fotoshoot in nieuw kleedje

Na het vurige rood van twee jaar geleden en de warme bruine kleuren vorig jaar kiezen we dit jaar voor een warm grijze achtergrond. Over de keuze voor deze eerder neutrale kleur kom je later nog meer te weten. We zijn er alvast van overtuigd dat de nieuwe studio vele baasjes het hele jaar door baasjes warm zal krijgen en meer zin hebben voor een leuke fotosessie.

De baasjes van Dendermonde brachten honderden trouwe honden naar de winkel. We zagen ook een mooie en grote Ara plaatsnemen in de winkel en waren ook blij met twee heel schattige, langharige cavia’s. Alle resultaten kan je via onderstaande knop op de website terugvinden. De eerste reacties waren alvast lovend.  Laat ons zeker weten wat jij vindt van de nieuwe achtergrond en de resultaten!

Bekijk alle foto’s van de fotodag te Dendermonde

Dit bericht heeft 1 reactie

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

×Close search
Zoeken