skip to Main Content

Zin in een leuke fotosessie met jouw huisdier? Een fotosessie met één van de PetPhoto fotografen is een onvergetelijke ervaring die telkens de mooiste foto’s oplevert. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een mooie foto herinnering van de dag dag samen voor de lens.

Investeer in een leuke fotosessie en ontvang een blijvende herinnering van uw huisdier.

Vind hieronder alle praktische informatie over een een fotosessie met jouw huisdier.

Alles op een rijtje

De bestelde foto’s en enkele bonusfoto’s die volgens ons niet mogen ontbreken worden in een persoonlijke foto applicatie geplaatst. Deze foto app kan je op jouw tablet of smartphone installeren zodat je de foto’s altijd mee op zak hebt.

Heb je geen smartphone? Niet getreurd, de galerij kan je ook gewoon in de browser openen. Het is de ideale manier om de mooiste resultaten met jouw vrienden en collega’s te delen.

Het beste van alles? De app blijft voor altijd beschikbaar!

Een foto album is niet inbegrepen in de Standaard Fotosessie.

Wens je toch graag een uniek foto album met een selectie van de beste foto’s uit de fotosessie? Kies dan voor een Premium fotoessie.

Voorbeeld foto album luxe

Kies voor een upgrade naar een Premium Fotosessie voor een nog meer intense beleving.

Een premium fotosessie duurt twee keer langer. Je ontvangt véél meer foto’s en bovendien is er standaard een foto album inbegrepen!

Meer informatie

Professionele foto studio

Normaal gesproken houden we een fotosessie bij u thuis of ergens buiten in een openbare plaats (park, bos, in de stad,…).

Een fotosessie kan indien gewenst ook plaats vinden in een volledig professioneel uitgeruste fotostudio. Hier hoef je je geen zorgen te maken: jouw huisdier kan niet ontsnappen en hier is er altijd licht. Fotoshoots kunnen hier dus ook ‘s avonds en bij slecht weer worden georganiseerd.

Voor een fotoshoot in de fotostudio vragen we een extra prijs van €50 per fotosessie.

Onze grote fotostudio staat voor je klaar

Mini  studio bij jouw thuis

Kies je voor de Bright of Light Experience kunnen we ook een kleine mini studio opstelling bij jouw thuis plaatsen.  Het voordeel is dat je daarvoor niet naar onze studio moet komen. Wij brengen de fotostudio tot bij u.

Je zorgt zelf voor enkele leuke accessoires of een mooie design stoel om in te zitten. Wij nemen het licht mee en een gekleurde achtergrond die je op voorhand uitkiest.

Maak je keuze uit 56 diverse kleuren!

We werken niet met een maximum aantal huisdieren. We raden wel aan om het aantal te beperken zodat we het resultaat zo optimaal mogelijk kunnen krijgen. Het spreekt voor zich dat op één uur het moeilijk is om van 10 huisdieren de perfecte foto te nemen.

Reserveer je een fotosessie ontvang je van ons een bestelkrediet. Met dat krediet kan je op jouw persoonlijke bestelpagina foto afdrukken bestellen.

Op de bestelpagina kan je alle foto’s terugvinden die tijdens de fotoshoot werden genomen. Alle foto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en tot in detail bewerkt. Kies jouw favoriete foto’s waarvan je graag een download of print van wilt ontvangen.

Bij het uitchecken kan je betalen met jouw ontvangen bestelkrediet. Kom je niet toe met het krediet kan je via diverse betaalmogelijkheden het resterende bedrag betalen indien nodig.

Meer weten over de workflow van een privé fotosessie?

Bekijk het handige overzicht.

×Close search
Search