skip to Main Content

Blader jij ook graag door een foto album? Kies voor een foto Premium fotosessie en ontvang naast een extra lange fotoshoot een mooi persoonlijk voor jou gemaakt foto album.

Samen genieten we van een extra lange fotosessie bij u thuis of ergens op locatie. We kiezen samen voor een leuke plaats of thema zodat de fotoshoot met jouw huisdier een echte belevenis wordt.

Nadat we samen de leukste foto’s hebben geselecteerd gaan we aan de slag en maken we een volledig persoonlijk foto album.

Mag het toch wat meer luxueus zijn? Kies voor een luxe foto album (Premium+ of op maat)

Laat jouw gegevens achter

Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met je op om een fotosessie in te plannen.

Een uniek foto album met een selectie van de beste foto’s uit de fotosessie? Kies voor een Premium fotoessie en kies het gewenste album.

Bekijk de verschillende foto album opties

Voorbeeld foto album luxe

We werken niet met een maximum aantal huisdieren.

We raden wel aan om het aantal te beperken zodat we het resultaat zo optimaal mogelijk kunnen krijgen. Het spreekt voor zich dat op één uur het moeilijk is om van 10 huisdieren de perfecte foto te nemen.

De bestelde foto’s en enkele bonusfoto’s die volgens ons niet mogen ontbreken worden in een persoonlijke foto applicatie geplaatst. Deze foto app kan je op jouw tablet of smartphone installeren zodat je de foto’s altijd mee op zak hebt.

Heb je geen smartphone? Niet getreurd, de galerij kan je ook gewoon in de browser openen. Het is de ideale manier om de mooiste resultaten met jouw vrienden en collega’s te delen.

Het beste van alles? De app blijft voor altijd beschikbaar!

Reserveer je een fotosessie ontvang je van ons een bestelkrediet. Met dat krediet kan je op jouw persoonlijke bestelpagina foto afdrukken bestellen.

Op de bestelpagina kan je alle foto’s terugvinden die tijdens de fotoshoot werden genomen. Alle foto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en tot in detail bewerkt. Kies jouw favoriete foto’s waarvan je graag een download of print van wilt ontvangen.

Bij het uitchecken kan je betalen met jouw ontvangen bestelkrediet. Kom je niet toe met het krediet kan je via diverse betaalmogelijkheden het resterende bedrag betalen indien nodig.

Inbegrepen: € 50 bestelkrediet

Meer weten over de workflow van een privé fotosessie?

Bekijk het handige overzicht.

×Close search
Search