skip to Main Content

Je hebt een privé fotosessie gereserveerd of je hebt een cadeaubon ontvangen voor een fotosessie met Petphoto. Wat zijn de volgende stappen en hoe gaan we precies te werk?
Op deze pagina vind je een bondig overzicht over het verloop van zo’n fotosessie en wat erna precies gebeurt. Deze pagina helpt jou als dierenliefhebber de status op te volgen en te begrijpen.

Ik heb een privé fotosessie gereserveerd.
(Bright of Super Experience)

Privé fotosessie met jouw huisdier

Dankjewel voor jouw reservatie! Wij kijken er ontzettend naar uit om de fotosessie met jouw en jouw huisdier binnenkort te kunnen organiseren. Hieronder vind je een een beknopt overzicht van alle stappen waaraan je je mag verwachten.

1. Kies een gepaste datum

Wellicht heb je op de kalender pagina reeds een beschikbare datum en fotograaf gekozen. Toch nog niet gedaan? Maak snel jouw keuze. Zodra we jouw reservatie hebben gelezen zal je via mail een bevestiging ontvangen.

2. Keuze van een geschikte locatie

Een fotosessie kan overal in België plaatsvinden. Wij komen tot bij jouw thuis of we spreken af op een locatie die jouw inspireert. De verplaatsingsonkosten zijn in de prijs inbegrepen. Kom je uit de omgeving van Mechelen of wil je tot hier komen geven we jou een extra bestelkrediet ter waarde van €25 zomaar cadeau!

Ik heb een fotosessie cadeau gekregen
(via cadeaubon, wedstrijd)

Petphoto cadeaubon

Proficiat! Binnenkort houden we een inspirerende fotoshoot met jouw huisdier. Hieronder vind je meer informatie wat je precies hebt ontvangen en hoe we juist te werk gaan.

1. Kies een gepaste datum

Kies in de kalender met beschikbare data eerst een datum die voor jou past. Kies voor de ‘Bright’ sessie en duid aan dat je een cadeaubon hebt ontvangen. Kies de fotograaf met wie je deze fotosessie wilt laten doorgaan.

Je ontvangt een mail van de fotograaf om verdere afspraken te maken.

2. Keuze van locatie

Een fotosessie kan overal in België plaatsvinden. Wij komen tot bij jouw thuis of we spreken af op een locatie die jouw inspireert. Voor fotosessies in de omgeving van Mechelen of Leuven is dit in de cadeaubon inbegrepen. Verdere locaties zullen worden aangerekend aan het basis kilometertarief.

3. Geef meer informatie over jezelf en jouw huisdier. Heb je zelf ideeën voor een fotosessie?

In de mail van de fotograaf bevindt zich een link naar een formulier met extra vragen. Vul deze zo volledig mogelijk in zodat we jouw en het karakter van jouw huisdier beter leren kennen. Zo weten we wat wij kunnen verwachten en kunnen we ons beter voorbereiden.

Heb je bepaalde ideeën voor een fotosessie? Laat het ons weten!

Je ontvangt een finale bevestiging van datum en locatie.

4. De fotoshoot vindt plaats

Op het gekozen tijdsstip en locatie gaat de petphoto fotosessie door met jouw gekozen fotograaf.

Je bent uiteraard heel enthousiast en wacht in volle spanning de resultaten af.

5. Foto’s online

Na de fotoshoot plaatsen we de resultaten van de fotosessie op een afgesloten pagina die enkel door jou kan worden bezocht. Van elke foto wordt er zowel een kleur als zwart-wit versie gepubliceerd.

Je ontvangt bovendien een couponcode om jouw favoriete foto’s te bestellen met de op respectievelijk waarde.

Je kiest jouw lievelingsfoto’s uit en kiest in welk formaat je die wenst te ontvangen. Alle foto’s worden gratis naar u thuis opgestuurd.

5. Foto’s online

Na de fotoshoot plaatsen we de resultaten van de fotosessie op een afgesloten pagina die enkel door jou kan worden bezocht. Van elke foto wordt er zowel een kleur als zwart-wit versie gepubliceerd.

Je ontvangt bovendien een couponcode om jouw favoriete foto’s te bestellen met de op voorhand afgesproken waarde. 3 afdrukken op formaat 10x15cm zijn altijd inbegrepen.

Je kiest jouw lievelingsfoto’s uit en kiest in welk formaat je die wenst te ontvangen. Alle foto’s worden gratis naar u thuis opgestuurd.

6. Persoonlijke foto app

Als extra cadeau ontvang je een persoonlijke foto app die je op jouw smartphone kan plaatsen. We plaatsen hierin alle foto’s die je hebt besteld + onze favorieten zodat jij altijd de beste foto’s op zak hebt. Noem het gerust een modern en gedigitaliseerd stoefboekje! En het beste: de app blijft levenslang werken.

7. Wens je ook een fotoboek te ontvangen?

Super! Een écht stoefboek maakt nog veel meer indruk. Niets zo aangenaam als samen met jouw liefste huisdier in de zetel door het fotoboek bladeren.

Voor meer informatie neem je best even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

8. Jouw mening

Na afloop van de fotosessie en nadat je alle foto’s hebt ontvangen willen we jouw graag jouw mening weten. We sturen je enkele vragen op. Je doet ons er een groot plezier mee deze te beantwoorden. Wij kunnen er alleen maar beter van worden.

HOERA!

Je bent nu een Petphoto Ambassador!

Petphoto Ambassadors zijn onze trouwste en meest dierbare fans. Jij wordt door ons altijd als eerst op de hoogte gehouden van nieuwigheden, speciale aanbiedingen, bijeenkomsten, opleidingen of gewoonweg exclusieve kortingen.

Jij kan als Petphoto Ambassador andere dierenliefhebbers aanbevelen om een fotosessie met ons te beleven. Zowel jouw vriend als jij worden dan extra beloond!

🙂

×Close search
Search