Fotosessie met huisdier

Heb jij een lievelingsdier waarmee je mooie, zotte en intense avonturen beleeft? Maar vergeet je op die momenten je camera boven te halen?

Trakteer jezelf dan eens op een privé-fotoshoot met een professionele huisdierenfotograaf  van PetPhoto. Eén tot twee uur krijgt je hond, kat, konijn of ander huisdier de volle aandacht van de fotograaf – met of zonder jou erbij.

Het resultaat? Je bekijkt jouw beelden in een online galerij. Je kiest zelf je favoriete foto’s welke je wil laten drukken of verwerken tot een fotoproduct. Je krijgt er een gratis foto app bij met een selectie van de beste foto’s.

Bestel een fotosessie voor je eigen hond of kat, of geef een fotosessie cadeau aan iemand anders.

Reserveer je fotosessie

Wil je graag een fotosessie inplannen of de mogelijkheden bespreken?

Laat uw gegevens achter via het contactformulier en we bespreken graag alle details en mogelijkheden met je. Indien gewenst plannen we een videogesprek op voorhand in om de afspraken te vereenvoudigen.

Basis fotoshoot

1uur op locatie
150
  • 1 uur op locatie
  • alle foto's in digitaal formaat (lage resolutie, met watermerk)
  • 3 afdrukken 13x18cm inbegrepen

Cadeaubon

Wil je een cadeaubon geven? Bestel een cadeaubon voor een fotosessie met huisdier.

Huisdierenfotografie door ervaren professionals

Is huisdierenfotografie een stiel apart? Absoluut! Een dier blijft niet zomaar stilzitten. En lacht niet als je ‘cheese’ zegt. Gelukkig weten de huisdierenfotografen van PetPhoto je troetel (en jou) perfect gerust te stellen. Ze zijn zelf grote dierenvrienden. 

Ze kennen het fotografievak al jaren en werkten mee aan talloze dierenshoots voor Maxi Zoo en andere bedrijven.

Bos, strand, je eigen tuin?
Je dierenfotograaf is mobiel!

Op de rug van je paard door de velden kuieren, met je hond ravotten in de tuin, je streepjeskat knuffelen in de zetel, … Jij en je huisdier delen vast een lievelingsplek. Laat je huisdierenfotograaf gerust tot daar komen, dan levert jou dat spontane beelden op in je eigen omgeving. Zie je liever een neutrale achtergrond? Dan ben je welkom in de PetPhoto fotostudio.

Onze dierenfotografen komen tot bij jouw thuis. We zijn beschikbaar over gans België en het zuiden van Nederland.

De klas poseert in de speeltuin op school