Heb jij een lievelingsdier waarmee je mooie, zotte en intense avonturen beleeft? Maar vergeet je op die momenten je camera boven te halen? Trakteer jezelf dan eens op een privé-fotoshoot met een professionele huisdierenfotograaf  van PetPhoto. Eén tot twee uur krijgt je paard, hond of ander huisdier de volle aandacht – met of zonder jou erbij. Het resultaat? Je bekijkt jouw beelden in een onlinegalerij. En selecteert welke je wil laten drukken of verwerken tot een fotoproduct.

Bos, strand, je eigen tuin? Je dierenfotograaf is mobiel!

Op de rug van je paard door de velden kuieren, met je hond ravotten in de tuin, je streepjeskat knuffelen in de zetel, … Jij en je huisdier delen vast een lievelingsplek. Laat je huisdierenfotograaf gerust tot daar komen, dan levert jou dat spontane beelden op in je eigen omgeving. Zie je liever een neutrale achtergrond? Dan ben je welkom in een PetPhoto-studio.

Onze dierenfotografen komen zonder probleem tot bij jouw thuis. We zijn beschikbaar over gans België en het zuiden van Nederland.

Huisdierenfotografie door ervaren professionals

Is huisdierenfotografie een stiel apart? Absoluut! Een dier blijft niet zomaar stilzitten en lacht niet als je ‘cheese’ zegt. Gelukkig weten de huisdierenfotografen van PetPhoto je troetel (en jou) perfect gerust te stellen – ze zijn zelf grote dierenvrienden. Ze kennen het fotografievak al jaren en werkten mee aan talloze dierenshoots voor Maxi Zoo .

Zet je favoriete huisdierenfotograaf achter de lens

Bij PetPhoto werken momenteel vier huisdierenfotografen met ieder een eigen stijl: Ann, Frie, Pat en Stijn. Ontdek hun profielen en voorbeeldfoto’s , en kies wie en wat jou het beste ligt.

Weet je niet wie kiezen of heb je nog extra vragen? Neem dan gewoon even contact op.