skip to Main Content
Deel Je Foto Op Instagram En Win

Heb jij een Instagram account voor jezelf of voor je huisdier? Deel de foto die we van je huisdier maakten en win een mooie prijs!

Instagram is niet meer weg te denken is uit de social media wereld. Dagelijks delen we miljoenen foto’s en video’s. Het zal je niet verbazen dat heel veel foto’s van onze huisdieren online worden gedeeld. En wat we graag eten. Petphoto is ondertussen ook een jaar actief op Instagram. We delen er de leukste resultaten van fotoshoots en we volgen met veel plezier onze volgers terug om voor dagelijkse inspiratie. Volg ons op instagram

Achter de schermen werken we aan een boekje met de leukste Belgische Instagram foto’s van honden, katten en andere huisdieren. Maar voor we zover zijn willen we graag weten wie er allemaal actief is op Instagram. Daarom organiseren we deze Instagram fotowedstrijd waarbij je een unieke privé fotosessie kan winnen. Het resultaat van zo’n shoot: eindeloos mooie foto’s om elke dag van het jaar met je volgers te kunnen delen!

Wat moet je doen?

  1. Neem een foto of video van een foto afdruk van je huisdier
  2. Deel de foto / video op Instagram en tag @petphotobelgium en #petphotobelgium
  3. Volg de @petphotobelgium account
  4. Fingers crossed!

Wat kan je winnen?

De foto met het meest aantal likes wint een gratis privé fotosessie. Bij je thuis of in een park of bos in de buurt. Je krijgt ook nog eens €25 om aan foto afdrukken te besteden.

Een random winnaar wint een Limited Edition Magic Winter Photosession in onze fotostudio in Mechelen + €25 aan foto afdrukken.

 

Share je dierenfoto op Instagram

Voorwaarden

Zowel foto’s genomen tijdens de Maxi Zoo fotodag als eigen foto’s zijn toegelaten.
Bewerken van foto’s is toegestaan.
Foto’s en video’s moeten correct getagt zijn.
De winnaar wordt bekend gemaakt op Instagram en de Facebook pagina.
Fotosessie vindt enkel plaats in België.
Dit bericht heeft 1 reactie
  1. De fotosessie in maxi zoo was een leuke ervaring. De fotografe was zeer geduldig en professioneel. Zeker voor herhaling vatbaar! Mooie foto aan overgehouden.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

×Close search
Zoeken