skip to Main Content

Op zaterdag 22 oktober 2016 was Stijn terug de huisdierfotograaf in de Maxi Zoo te Anderlecht. Het werd een mooie dag met vele dieren en enkele prachtige foto’s als resultaat.

Hier genieten we steeds van een zee van plaats want de fotostudio wordt hier in de stockruimte geplaatst. Een luxe waar we helaas niet in elk Maxi Zoo filiaal van kunnen profiteren. Een tweede grote voordeel is dat de huisdieren hier minder afgeleid worden. De overige huisdieren staan dan in de winkel te wachten. Dat zorgt voor minder stress.

Voor katten is het wel opletten dat ze hier niet ontsnappen. Met de verschillende rekken zou het een onbegonnen werk zijn om een vermiste kat terug te vinden. Gelukkig hebben we dat niet meegemaakt deze keer.

Diverse huisdieren in Anderlecht

Anderlecht brengt ook telkens een mooie afwisseling en grote diversiteit aan bezoekers, zowel bij de dieren als de baasjes. Instructies voor “zit” en “blijf” in diverse talen. Ook de huisdieren zelf zorgen altijd voor een iets grotere diversiteit. Bij de honden is er veel afwisseling: van klein tot groot, van gezelschapshonden tot echte rashonden met een stamboom. We zagen ook graag enkele andere soorten die naar de winkel werden gebracht: hamsters, chinchilla en zelfs een klein paard.

Met dank aan het uiterst behulpzame winkelteam leverde de fotodag te Anderlecht weer enkele mooie resultaten op om in te kaderen.

Bekijk alle foto’s op Anderlecht pagina.

×Close search
Zoeken