skip to Main Content

Fotograferen in Tongeren verloopt altijd zeer vlot. Vriendelijk en zeer behulpzaam winkelpersoon die ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid, enthousiaste klanten die hun liefste huisdier naar de winkel nemen en de meest schattige huisdieren dat we maar kunnen inbeelden. Het was een dag genieten voor fotografe Ann. Er waren nooit lang wachttijden en iedereen was heel erg opgetogen.

Nog enthousiast van de foto’s van vorig jaar blijkt ook dit jaar dat de meer neutrale en grijze achtergrond heel erg in de smaak valt. “Die kleur past mooi in onze living” horen we af en toe vertellen. En dat horen we maar al te graag natuurlijk. Het is voor ons als fotograaf niet alleen onze taak, maar ook een eer als de foto’s van jouw dierbare vriend een mooie plaats krijgen in het huis.

Hoewel we met alle plezier graag een foto afdruk gratis geven (+ een gratis download!) zien we graag waar de foto’s terecht komen. Af en toe krijgen we een voorbeeld toegestuurd hoe iemand de foto heeft ingekaderd en mooie plaats in de wachtkamer heeft gegeven, of als achtergrond voor het computerscherm gebruikt voor op werk. Daarom gaan we de komende weken op zoek naar voorbeelden van welke plaats jouw foto resultaat gekregen heeft. Meer lees je op onze Facebook pagina en op de blog natuurlijk.

Terug naar Tongeren waar we uit alle inzendingen de 9 meest schattige foto’s hebben gekozen. Sommige huisdieren zijn echt om op te eten! De oooh’s en aaaah’s bij het bewerken kan je je wel voorstellen en ik durf te wedden dat sommige van onze fotografen soms stiekem hun scherm aaien bij het bewerken van al die schattigheid. Deze 9 huisdieren krijgen van ons de titel ‘meest schattige huisdier van Tongeren’.

Benieuwd naar de overige schattigheden uit Tongeren, neem een kijkje op onze bestelpagina!

Alle schattige huisdieren uit Tongeren

×Close search
Zoeken