skip to Main Content

Na de opwarming door Frie in Dendermonde afgelopen editie was het in Roeselare de beurt aan topfotografe Ann. Dat Ann een speciale gave heeft om huisdieren op hét juiste moment vast te leggen weet je wellicht al van vorig jaar. Waarschijnlijk allemaal dankzij Bas, haar eigen nogal grote en koppige hond waarmee ze regelmatig in de eigen fotostudio oefent. Ondertussen is Bas een volleerd model, wellicht dankzij de vele beloningen. En ook deze editie slaagde Ann erin om enkele prachtige blikvangers vast te leggen. De vele baasjes die naar de fotodag kwamen zullen blij zijn met de mooie resultaten!

Het was bijzonder fijn om zoveel enthousiaste dierenliefhebbers en baasjes in onze fotostudio plaats te laten nemen. De warm grijze achtergrond valt duidelijk erg in de smaak en dat doet ons een groot plezier. We hopen dan ook dat de foto’s die we van jouw lieveling nemen een mooie plaats krijgt in jouw woning.

Schilderij op basis van foto: wie is de kunstenares?

Een extra vermelding waard was de komst van een mevrouw die trots een schilderij kwam tonen dat ze maakte op basis van de foto van vorig jaar. Helaas hebben we haar naam niet kunnen noteren en hebben we ook geen foto van haar met dat mooie kunstwerk.

PS: Ter verduidelijking: wij zijn geen Tuymans proces van plan maar sturen liever onze felicitaties 😉

Bekijk alle foto’s uit Roeselare

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Prachtige foto’s…ik ben erg trots dat onze Beaglepup tussen de 9 mooiste foto’s staat!
    Hartelijk dank!

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

×Close search
Zoeken