skip to Main Content
Bekendmaking Winnaar Van Beestige Kledij Fotowedstrijd

Enkele weken gelden organiseerden we de de Beestige Kledij fotowedstrijd. De opdracht was om een foto te nemen samen met jouw huisdier, met een print of afbeelding van een dier op de eigen kledij. De fotograaf met de mooiste of meest spraakmakende foto wint een gratis privé fotosessie.

Niet zo’n eenvoudige opdracht maar toch kregen we een aantal mooie inzendingen binnen via Facebook en Instagram.

Het kiezen van de winnaar was ook niet zo simpel. We gingen op zoek naar een jury met ervaring en uitgesproken mening om de ingezonden foto’s te beoordelen. En zo belandden we bij onze buurvrouw die haar vriendin uitnodigde om samen met een tas warme koffie en heerlijke cake de lievelingsfoto uitkiezen. Het werd een gezellig onderonsje die we graag met jouw willen delen.

We filmden het gesprek met een 360 graden video camera. Volg het gesprek mee om te weten wie volgens hun de mooiste foto heeft ingezonden. Het beste effect om deze video te bekijken krijg je wanneer je de video op je smartphone of tablet bekijkt. Of kies voor de ultieme experience en kies maak gebruik van een VR-bril.

Ben jij gewonnen?

Werd jouw leuke foto uitgekozen als winnaar? Maak je kenbaar via de Facebook pagina of contacteer ons op de website zodat we een afspraak kunnen inplannen voor een fotosessie samen met jouw huisdier.

Geef een fotosessie cadeau

Bekijk de diverse mogelijkheden van een fotoshoot met jouw huisdier.  Of wil je dit jaar een origineel cadeau geven met kerst of nieuwjaar? Geef een cadeaubon voor een fotosessie aan een grote dierenvriend.

Hou zeker onze Facebook pagina en nieuwsbrief in’t oog. Regelmatig organiseren we nieuwe wedstrijden waarbij je diverse persoonlijke prijzen kan winnen.

×Close search
Zoeken